دانش گستران چابک آزمون

معرفی شرکت

زمینه اصلی فعالیت: سنجش کنترل کیفت مواد غذایی

ایده محوری واحد فناور: دستگاه سنجش کیفیت مواد غذایی با قابلیت اتصال به تلفن همراه و کامپیوتر

آغاز به فعالیت و معرفی:

با توجه به نیاز روزافزون کارخانه‌های صنایع غذایی و مراجع نظارتی به کنترل مناسب پارامترهای شاخص کیفیت مواد غذایی و با وجود کاستی‌های موجود در این زمینه از جمله هزینه بالای مواد مصرفی آزمایشگاهی، حجم قابل توجه ماده اولیه مورد نیاز برای انجام آزمایش، نیاز به تخصص و آزمایشگاه معتبر و همچنین مدت زمان بالای انجام آزمایش‌ها، این واحد فناور در سال 1400 متشکل از متخصصان برق/کامپیوتر و صنایع غذایی، جهت فعالیت در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی و سنجش پارامترهای کنترل کیفت مواد غذایی با روش‌های مبتنی بر فناوری‌های به‌روز تشکیل شد. پس از ارائه طرح و انجام داوری، هسته با نام اولیه توسعه دیجیتال زاگرس در مرکز رشد واحدهای فناور مستقر گردید. سپس، بعد از سپری نمودن دوره رشد مقدماتی، واحد با نام دانش گستران چابک آزمون به ثبت رسید و موفق به پذیرش در دوره رشد گردید. شایان ذکر است شرکت دانش گستران چابک آزمون در سال 1402 برای محصول “دستگاه سنجش عدد پراکسید” موفق به اخذ مجوز دانش بنیان شد.
اهداف اصلی شرکت دانش گستران چابک آزمون عبارتند از:

1-طراحی و ساخت دستگاه سنجش کیفیت مواد غذایی با قابلیت اتصال به تلفن همراه و کامپیوتر

2-طراحی فرایند و کیت آزمایشگاهی جهت تسهیل در انجام آزمایش و بهبود دقت آزمایش

3- طراحی و ساخت دستگاه‌های آزمایشگاهی در حوزه صنایع غذایی (آنالیز رنگ، ولتامترچرخه ای و …)

4-ارائه خدمات آزمایشگاهی در زمینه کنترل کیفت مواد غذایی
محصولات:

دستگاه سنجش عدد پراکسید روغن ها و چربی ها

مقدار پراکسید چربی نشان دهنده اکسیداسیون اولیه و در نتیجه احتمال تند شدگی در آینده را نشان می دهد. مقدار کم این عدد نشان دهنده شرایط ماندگاری خوب و کیفیت بالای روغن است. روغن های غیر اشباع پس از واکنش با پراکسید باعث رخداد زنجیره واکنش هایی می شوند که به تولید ترکیبات فرار و رادیکال های آزاد منجر می گردد. این واکنش ها در اثر نگهداری مواد غذایی در دمای نامناسب و در معرض اکسیژن و نور افزایش می یابد. از این نظر اندازه گیری این پارامتر نقشی بسیار تعیین کننده در تعیین کیفیت ماده مورد نظر دارد.

این دستگاه در مراحل انجام، سرعت انجام تست و همچنین جهت سنجش چربی هایی که استخراج بسیار سختی دارند روشی بسیار سودمند برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان در دسترس قرار می دهد.

ویژگی ها و مزایای دستگاه نسبت به روش استاندارد (AOAC):

هزینه مواد اولیه (کیت) مصرفی پایین (حدود نصف AOAC ): در نتیجه سرعت بالای بازگشت هزینه به مشتری
حجم نمونه مورد نیاز بسیار پایین (حدود یک صدم AOAC): امکان سنجش بسیاری از مواد غذایی کم روغن و بررسی تازگی آن را فراهم می کند
سرعت بالای انجام آزمایش (حدود 5 دقیقه برای هر تست)
کاهش احتمال خطا به دلیل رابط کاربری و فرایند انجام ساده
دقت مناسب به دلیل استفاده از فناوری روزآمد و فرایند خودکار و دارای نتایج بسیارنزدیک به روش مرجع
دارای کیت آزمایش آماده: عدم نیاز به آماده‌سازی مواد معرف، صرفه جویی در مواد اولیه مورد نیاز برای آزمایش، دسترس‌پذیری بالا به کیت‌های آزمایشگاهی، سمیت کمتر مواد مورد استفاده (عدم استفاده از کلروفرم)
امکان آرشیو نتایج/تحلیل نموداری نتایج
زمینه های همکاری و تعامل:

شرکت دانش‌گستران چابک‌آزمون در زمینه طراحی و ساخت دستگاه‌های کنترل کیفی در حوزه مواد غذایی و ارائه خدمات آزمایشگاهی آماده همکاری با کارخانجات صنایع غذایی، دانشگاه‌ها و مراجع نظارتی (سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت) می‌باشد.

راه های ارتباطی و اطلاعات تماس:

محل استقرار شرکت: ساختمان پردیس پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری-طبقه اول- واحد113 – کد پستی 8815663589

شماره موبایل: 09366132793

رایانامه: mkiani64@modir

خدمات و محصولات

طراحی و ساخت دستگاه سنجش کیفیت مواد غذایی با قابلیت اتصال به تلفن همراه و کامپیوتر